Grand Style Doors

Grand
Taatsdeuren

De Grand Style Taatsdeuren maken echt een statement in het interieur. Het draaipunt zit aan de boven- en onderkant van de deur en direct bevestigd in het plafond of de vloer. Hierdoor kan de deur in beide richtingen draaien.

Grand
Taatsdeuren

Met een taatsdeur  sluit je een ruimte deels af, maar doordat er geen kozijn nodig is wordt er toch ruimte gecreëerd en extra openheid door het zwevend effect. Het draaipunt zit namelijk aan de onder- en bovenkant van de deur en direct bevestigd in plafond of vloer. Hierdoor kan de deur in beide richtingen draaien.

Bij een taatsdeur is het van groot belang dat er in de vloer geboord moet kunnen worden. De boordiepte is ongeveer 40mm. Dit kan nog wel eens problemen opleveren met de aanwezigheid van vloerverwarming! Maar niet getreurd, want wij van GRAND STYLE DOORS  hebben hiervoor een innovatieve oplossing ontwikkeld. Het FLEX Taatssysteem in combinatie met een muurbeugel waardoor er niet in de vloer geboord hoeft te worden.

INMEET- EN MONTAGESERVICE

Zodra er een keuze is gemaakt nemen wij contact met u op voor het maken van een inmeetafspraak. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen een inmeetafspraak in te plannen. Wij komen inmeten bij opdracht en de situatie volledig afgewerkt is; plafond, wanden en vloeren zijn klaar. Na het inmeten mogen er geen aanpassingen meer verricht worden aan bovengenoemde.

 

Tijdens het inmeten controleren we of de gekozen opstelling geschikt is op de plek waar deze moeten komen en bespreken we de eventuele (bouwkundige) aanpassingen die gedaan moeten worden om Grand Metal Doors te kunnen plaatsen. Op basis van de juiste maatvoering nemen we het in productie. Zodra de opstelling uit productie is en gereed is voor installatie, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Levertijd na inmeten en opdracht is tussen de 8 en 10 werkweken.

Detail handgreep
20230109_110320
Grand HighRes Schuif kantoor Type B3_3

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Telefoon:

+316 437 79756

Mail:

Info@grandstyledoors.nl